WWW.STUDENT.UGAL.RO

Sistemul student.ugal.ro este pus la dispoziția studenților Universității "Dunărea de Jos" din Galați în vederea facilitării comunicării între studenți și profesori, accesul studenților la Internet și la alte facilitați IT disponibile.

Poșta electronică pentru studenți se bazează pe sistemul Office 365 oferit de Microsoft. Pe lângă accesul la un sistem de e-mail performant cu o capacitate a mesajelor de 50GB, studenților le mai sunt oferite și facilități suplimentare cum ar fi un spațiu de stocare pentru fișiere de 25GB în cloud, acces la unelte pentru construirea de site-uri colaborative online și acces la versiunile web-based ale componentelor suitei Office.

Datorită implementării unui sistem de autentificare unică, studenții pot accesa acum sistemul de poștă electronică, accesul la rețelele WiFi din Universitate și din lume (vezi EduRoam) dar și la resursele IT locale (situații școlare) folosind un singur cont și o singură parolă.

Pentru mai multe informații vizitați secțiune care vă interesează plecând de la meniul disponibil.

Ați întâmpinat o problemă sau nu vă descurcați? Trimiteți un mesaj către echipa de suport folosind formularul din pagina de Semnalare problemă