WWW.STUDENT.UGAL.RO

Configurarea e-mailului în Outlook

Puteți configura Microsoft Outlook 2007 pentru a vă accesa contul Office 365 sau alt cont bazat pe Exchange, tastându-vă adresa de e-mail și parola. Outlook utilizează un proces denumit descoperire automată pentru a vă găsi automat setările și a configura o conexiune Exchange la contul dvs.

Este posibil să puteți configura Outlook 2007 manual pentru a accesa contul de e-mail utilizând POP sau IMAP. Însă recomandăm utilizarea procesului de descoperire automată pentru a configura o conexiune Exchange la cont. Dacă utilizați POP sau IMAP, nu puteți utiliza multe dintre caracteristicile de calendar și alte caracteristici de colaborare disponibile atunci când vă conectați la cont utilizând Exchange.

Configurarea unei conexiuni Exchange la e-mail în Outlook 2007

 1. Deschideți Outlook 2007. Dacă Expertul de lansare în execuție Outlook 2007 se afișează automat (Outlook 2007 Startup Wizard), pe prima pagină a expertului, faceți clic pe Următorul (Next). Apoi, în pagina Conturi de e-mail a expertului (Account Configuration), faceți clic pe Următorul (Next) din nou pentru a configura un cont de e-mail.  Dacă Expertul de lansare în execuție Outlook 2007 (Outlook 2007 Startup Wizard) nu apare, în meniul Instrumente (Tools), faceți clic pe Setări cont (Account Settings). În caseta de dialog Setări cont (Account Settings), pe fila E-mail (E-mail), faceți clic pe Nou (New).

  Pentru a ajunge la pagina Configurare automată cont (Auto Account Setup) se poate pleca și de la scurtătura Email din Control Panel. Pașii sunt următorii:
  - Deschideti fereastra Control Panel. Comutați listarea itemilor în Clasic view (opțiunea din stanga). Cautați și faceți clic pe icoana Email. (Mai rapid, puteți tasta în fereastra de căutare al butounui de Start textul Mail.)
  - Din fereastra care apare faceți clic pe Conturi E-mail... (E-mail Accounts...)  - În caseta de dialog Setări cont (Account Settings), pe fila E-mail (E-mail), faceți clic pe Nou (New).

 2. În pagina Configurare automată cont (Auto Account Setup), Outlook poate încerca să completeze automat setările Numele dvs. și Adresă de e-mail, pe baza modului în care sunteți conectat la computer. Dacă setările din pagina Configurare automată cont (Auto Account Setup) nu sunt completate pentru dvs., tastați setările corecte pe baza informațiilor primite prin SMS despre contul dumneavoastră de e-mail.

 3. După ce faceți clic pe Următorul (Next) în pagina Configurare automată cont (Auto Account Setup) a expertului, Outlook va efectua o căutare online pentru a găsi setările de server de e-mail. 4. Dacă Outlook vă poate configura contul, veți vedea următorul text: Contul dvs. de e-mail este configurat cu succes să utilizeze Microsoft Exchange (Your e-mail account is successfully configured to use Microsoft Exchange). Faceți apoi clic pe Terminare (Finish).