WWW.STUDENT.UGAL.RO

Înregistrarea în sistemul de autentificare al Universității "Dunărea de Jos" din Galați pentru accesul la resurse electronice este rezervată studenților universității, înmatriculați la o formă de învățământ de licență sau masterat în cursul anului universitar curent.

Înregistrarea se face pe baza datelor comunicate la secretariatul facultății unde sunteți student(ă) în momentul în care ați realizat înscrierea în anul universitar curent.

Este nevoie să cunoașteți CNP-ul dvs. (codul numeric personal) și numărul dvs. de telefon mobil pentru a confirma înregistrarea și a primi coordonatele de acces via SMS (mesaje text).

Citiți în prealabil regulamentele și codul de conduită referitoare la utilizarea sistemului Office 356 și a resurselor electronice puse la dispoziție de către Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.

Înregistrarea constă în 2 pași:

    La primul pas trebuie să introduceți CNP-ul dvs. și numărul de la cartea de identitate, iar după identificarea dvs. numărul dvs. de telefon, pas în urma căruia veți primi un SMS cu un cod de confirmare. Acest pas este necesar pentru a verifica faptul că numărul de telefon introdus este cu adevărat al dvs.

   La pasul 2 trebuie să introduceți codul de confirmare primit prin SMS în pagina de confirmare pentru a valida înregistrarea dvs. În urma acestui pas veți primi un alt SMS la numărul de telefon configurat care va conține  numele de utilizator și parola  pentru contul dvs.

Numele de utilizator va fi generat automat pentru dvs. și acesta nu va putea fi schimbat pe parcursul întregii colaborări cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați. Parola inițială va fi generată de asemenea automat pentru dvs., ea putând fi schimbată ulterior prin intermediul formularelor specifice. Aceste coordonate de acces (primite prin SMS) vor putea fi folosite la autentificare pentru acces la sistemele electronice ale Universității, care sunt destinate studenților. Cele mai importante dintre acestea sunt sistemul de poștă electronică în domeniul student.ugal.ro oferit în colaborare cu Microsoft via Office 365, acces la rețelele WiFi în zonele de acoperire și accesul la situațiile școlare.

Atenție! Dacă nu sunt regăsite automat coordonatele dvs. în sistemul universității și totuși sunteți sigur(ă) că nu ați greșit CNP-ul și/sau numărul de la CI, va trebui să luați legătura cu secretariatul facultății unde sunteți student(ă) pentru a efectua corecția necesară. De asemenea, dacă sistemul nu va reuși să determine cu precizie numele dvs. sau constatați că acesta nu este corect vă rugăm să luați legătura cu secretariatul facultății pentru a corecta situația; acest aspect nu blochează însă posibilitatea de a vă crea contul necesar accesului la resursele electronice.

Un număr de telefon poate fi înregistrat doar pentru o singură persoană. Pentru a evita abuzurile sunt permise doar 3 încercări de obținere a unui cod de confirmare pentru un număr de telefon dat în decurs de 30 de zile.

Pentru a vi se crea contul va trebui să fiți de acord cu regulamentele și politicile de utilizare ale resurselor electronice din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați. În acest sens vă rugăm să citiți regulamentele de utilizare și mențiunile legale pentru a confirma faptul că sunteți de acord cu acestea.

Pentru a preveni atacurile realizate de roboți programați asupra sistemului toate paginile unde trebuie introduse informații, inclusiv pagina de înregistrare, conțin un cod de validare anti-robot care constă în introducerea numărului afișat în pagina respectivă în caseta de text corespunzătoare. Acest mecanism validează faptul că datele sunt introduse de un operator uman și nu de un program.